Uw partner
van ontwerp tot uitvoering


 

Autoreclame

Uw bedrijfsauto is een rijdend visite kaartje van uw bedrijf! DesignPartner ontwerpt naar uw wens een mooi ontwerp voor op uw voertuig, of uw huidige reclame op uw nieuwe voertuig. In onze eigen designstudio maken wij een schaal tekening zodat u kunt zien wat u krijgt en in de juiste verhouding.

Bekijk projecten
 

Signing

Een mooie vergaderruimte moet sfeer hebben! Uw kantoorpand moet uitstraling hebben! Vraag onze experts om u advies op maat te geven. Tevens werken wij met een befaamd team van designers om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bekijk projecten
 

Ontwerpen

Voor het maken van een leuk ontwerp voor uw auto of gevel tot het uitwerken van een compleet nieuwe huisstijl voor uw bedrijf. Tevens zijn wij een leverancier voor de Rijksoverheid voor het produceren en uitwerken van de voertuig tekening van de Politie, Brandweer Ambulance , en overige diensten die gebruik mogen maken van de rijksoverheid huisstijl ondergebracht bij het IFV.

Bekijk projecten
 

Striping

Montage voor Ambulance, Brandweer, Politie en diverse andere hulpverleningsdiensten door geheel Nederland. Wij werken op locatie en volgens de goedgekeurde striping tekening.

Bekijk projecten

Wilt uw meer informatie over onze diensten
of wilt uw advies op maat, neem dan contact met ons op:


Telefonisch

0570 672 684


E-mail

info@designpartner.nl


Contactformulier