Save Preloader image

0%

Uw partner
van ontwerp tot uitvoering


20180921_155229 (Kopie)
 

Autoreclame

Uw bedrijfsauto is een rijdend visite kaartje van uw bedrijf! DesignPartner ontwerpt naar uw wens een mooi ontwerp voor op uw voertuig, of uw huidige reclame op uw nieuwe voertuig. In onze eigen designstudio maken wij een schaal tekening zodat u kunt zien wat u krijgt en in de juiste verhouding.

Bekijk alle projecten
IMG_3263 (Kopie)
 

Binnenreclame

Een mooie vergaderruimte moet sfeer hebben! Uw kantoorpand moet uitstraling hebben! Vraag onze experts om u advies op maat te geven. Tevens werken wij met een befaamd team van designers om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bekijk alle projecten
DSCN5825 (Kopie)
 
IMG_20180327_145942 (Kopie)
 

Vormgeving

Achter elke reclame uiting zit een goed vormgegeven idee of ontwerp . We denken graag mee over het maken en het creëren van diverse reclame uitingen. Onze designstudio beschikt over de juiste kennis en technieken om de reclame ook volgens het ontwerp uit te voeren ( 2D en 3D toepassing) Dankzij de jarenlange ervaring (ca 25 jaar) kunnen wij u een goed en mooi (eind)product aanbieden. DesignPartner werkt volgens het ‘’ House Of Design’’ concept, alles op het gebied van reclame en uitvoering onder 1 dak. Wij werken graag met u samen aan mooie dingen.

Bekijk projecten
IMG_20190509_122213 (Kopie)
 

Veiligheidsmarkeringen

Montage voor Ambulance, Brandweer, Politie en diverse andere hulpverleningsdiensten door geheel Nederland. Wij werken op locatie en volgens de goedgekeurde striping tekening.

Bekijk alle projecten

Wilt uw meer informatie over onze diensten
of wilt uw advies op maat, neem dan contact met ons op:


Telefonisch

0570 672 684


E-mail

info@designpartner.nl